NYFÖDD- OCH BABYFOTOGRAFERING


En nyföddfotografering görs när bebisen är runt 1-3 veckor. Boka din nyföddfotografering redan när du är gravid för att säkra en tid, vi bokar om  tiden ifall bebisen kommer före eller efter bf. Är din bebis redan född och du gärna vill komma på en nyföddfotografering? Hör av dig ändå!

Är din bebis äldre än 3 veckor  går det också självklart att komma på en fotografering ändå. Det är aldrig för sent att föreviga bebistiden. Jag rekomenderar 2-4 månader och 6-8 månader, alldeles ljuvliga åldrar.UTBILDAD NYFÖDDFOTOGRAF

Jag har utbildat mig inom nyföddfotografi för att ni skall känna er trygga med mig som er fotograf. Jag har utbildningar i säkerthet, posering och hygien, allt som behövs för att kunna fotografera er bebis på ett säkert sätt. Fotograferingen görs alltid på bebisen villkor! 
SYSKON & FAMILJEBILDER

Under en nyföddfotografering tar vi enskilda bilder på bebisen men även syskon och familjebilder som ingår när ni kommer på en nyföddfotografering. 


Nyföddfotograferingen görs i min fotostudio som finns i Jakobstad på rådhusgatan 5. Där finns allt som behövs till en nyföddfotografering. Det finns också olika rekvisita i studion och ni får själva välja vilken rekvista som vi använder till era bilder.

Efter fotograferingen kommer ni att  få ett bildgalleri med bilderna från fotograferingen där ni kan välja ut era favoriter.

Vill du boka en nyföddfotografering eller veta mera? Sänd ett mail eller kontakta mig via telefon.

Kontakta via telefon: 050 4670174

Klicka här för att kontakta via mail.