Nu är det hög tid att boka tid för student och examensfotografering. Blir du klar i vår så tveka inte att ta kontakt, lediga tider går åt snabbt!
Här är några finisar från 2017. :) <3

Hur underbar är inte denna sötis som jag fotograferade här om dagen, för härlig <3

Här om dagen hade jag en helt magisk gravidfotografering tillsammans med Anne och Jens. <3
Hos mig kan du låna gravidklännningar under din gravidfotorafering om du vill ha det lilla extra i dina bilder. Vi körde två ombyten under denna fotografering för att få variation i bilderna. Här ser ni några favoriter. Så himla fina tillsammans och Anne är ju för vacker <3

Fina Nicoline som väntar sitt andra barn. <3 Det var verkligen kallt under fotograferingen men hon tog det med en klackspark, så himla vacker alltså! 

Dehär klänningarna och många fler finns att lånas under gravidfotograferingar om du vill ha det lilla extra i dina bilder.

Denhär familjen besökte studion för 1-års och familjebilder. Så fina <3

Två favoriter från Viktorias och Matias förlovningsfotografering. En kall men vacker dag var det. Grattis till förlvoningen. <3 :)

Dehär finisarna träffade jag tidigare i Januari för en förlovningsfotografering. Lagom till fotograferingen sprack solen fram och jag höll på att dö av lycka. Helt underbart <3 Stort grattis till förlovningen. Här ser ni en litet plock ur bildsamligen. :)

1-års och familjefotografeirng stod på schemat när detta härliga gäng kom på en fotografeirng till fotostudion! :) <3

Några favoriter från när denna fina familj kom till studion för 1-års bilder på minstingen samt några familjebilder i samma veva. :) Tack för senast! <3

Michaela Fagerudd
Riktar sig till privatpersoner och företag. Fotograferingar i naturligt ljus men också i fotostudion som finns i Jakobstad.

Fotostudio i Jakobstad
Min fotostudio finns i Jakobstad i ÖT huset på Jakobsgatan 13. Studion är öppen enligt överenskommelse.

Instagram
På Instagram hittar du mig under namnet michaelafagerudd. Där kan du se mer av mina fotojobb.

Kontakt
Fotograf Michaela Fagerudd
050-4670174
info@michaelafagerudd.com
www.michaelafagerudd.com