Några bilder från en underbar förlovningsfotografeirng med dehär två. <3

Jag älskar verkligen härligt motljus men ibland är inte alltid vädret på ens sida så man får tänka om lite. Ellinore och Marcus gifte sig i helgen och regnet var i luften under hela fotograferingen men visst blev det fint ändå. Vi hittade en alldels underbar skogsglänta. Här ser ni en liten smygtitt på dem.
Stort grattis till er. <3 :)

Det är verkligen så fint att ta bilder utomhus nu när hösten är här med alla fina färger. :) Denna fina familj passade på att ta några bilder, visst blev det fint! :) Tack för fotostunden. <3

Fina Julia och Jonatan som jag fotograferade ute vid Fäboda. Mörkret höll på att äta upp oss så vi fick lägga i en högre växel men det blev verkligen så bra. Så fina tillsammans är de. Gladare männiksor får man leta efter! Tack för fotostunden. <3 Här är några av våra favoriter. :)

Här om kvällen hade jag en helt magisk gravidfotografering tillsammans med Lina och Martin. <3 Jag har träffat dem förut när jag tog deras förlovnings- och bröllopsbilder och nu var det dags för gravidfotografering. Så himla roligt att få följa med på dethär sättet. <3 Här är några favoriter. :)

Några bilder från en underbar förlovningsfotografering med dehär två. Stort grattis till er! <3 :)

Dehär två fina gifte sig nu i helgen, det regnade hela dagen den lördagen men det blev verkligen hur fint som helst ändå. Stort grattis till er. <3 :)

Det är så mycket bilder jag inte hunnit visa för er. Tiden bara flyger iväg.. Men här ser ni David och Sofie som gifte sig i Juli. Så fina tillsammans. <3 :)

Här ser ni en solstråle som besökte studion här om dagen. Vi fick så många fina bilder. :) Tack för för fotostunden. <3

En smygtitt på Laura och Petja som gifte sig igår. <3 Vi tog en snabb fotografering efter deras vigsel och så många fina bilder blev det. Den fina frisyren är gjord av Johanna Karlsson på Salong Uniq. Stort grattis till er. <3 :)

Michaela Fagerudd
Riktar sig till privatpersoner och företag. Fotograferingar i naturligt ljus men också i fotostudion som finns i Jakobstad.

Fotostudio i Jakobstad
Min fotostudio finns i Jakobstad i ÖT huset på Jakobsgatan 13. Studion är öppen enligt överenskommelse.

Instagram
På Instagram hittar du mig under namnet michaelafagerudd. Där kan du se mer av mina fotojobb.

Kontakt
Fotograf Michaela Fagerudd
050-4670174
info@michaelafagerudd.com
www.michaelafagerudd.com