Bröllop i Augusti, Anniina och Mikael

Anniina och Mikael gifte sig i Augusti. I socklot var förberdelserna i full gång redan från morgonen, sen blev det porträttfotografering i Nykarleby och sedan vidare till Jakobstad för vigsel och bröllopsfest. Strax efter porträttfotograferingen drog ett åskväder över men när Anniina och Mikael steg ut på trappan vid Pedesöre kyrka alldeles nygifta sprack solen fram och det blev en alleles underbar sommarkväll. Festen hölls ute vid Pavis i Jakobstad. Jag är så glad att jag fick vara med under deras dag, två underbara människor som det verkligen var så roligt att följa. Under dagen fångades många fina ögonblick och känslor på bild så det blev ett helt hav med bilder. Under har försökt jag plockat ihop ett litet inlägg deras dag. <3 All lycka till er! :)

Skriv din kommentar här