Augustibröllop, Erica&Ivar

Egentligen hade jag tänkt vänta en stund innan jag visade några bilder från Erica och Ivars bröllopsfotografering, men så kunde jag inte hålla mig. Ännu värre var det med att skära ner på antalet bilder i inlägget, men vad gör det det bara skriker ju lycka och kärlek om Erica och Ivar! Jag blir så fruktansvärt glad av att se på dehär bilderna, ett fantastiskt par med en sådan härlig energi. Först blev det vigsel i Pedesöre kyrka och sen hade vi reserverat två timmar till brudparsfotograferingen vid vackra Aspegrens trädgård. Det var en helt underbar kvällssol, det perfekta fotoljuset. Under följer en bildbomb av kärlek. Stort grattis och lycka till önskar jag er ännu en gång.<3

Bröllopsbokningarna inför 2015 börjar strömma in, går du också i bröllopstankar och funderar på fotograf, tveka inte att ta konakt. Jag erbjuder tre olika bröllopspaket ring eller skicka mail för mer info.

Skriv din kommentar här